Management-assistent

Management-assistent

Ter ondersteuning van de directeur Bedrijfsvoering en de directeur Digitale Infrastructuur van het KNAW Humanities Cluster zoeken wij een

Management Assistent
voor 22,8 (0,6 fte)

Je maakt deel uit van de afdeling Facilities & Support van het Bedrijfsbureau KNAW Humanities Cluster.

In deze functie:

 • Beheer je de agenda van de directeur Bedrijfsvoering en van de directeur Digitale Infrastructuur;
 • Bereid je MT-vergaderingen voor van zowel het MT van het Bedrijfsbureau (BB) als het MT Digitale Infrastructuur (DI) en notuleer je deze;
 • Bereid je vergaderingen voor met de OC (medezeggenschap) en directie van BB en DI en notuleer je deze;
 • Organiseer je in overleg bijeenkomsten en vergaderingen en wanneer gevraagd, maak je daar de notulen van;
 • Voer je verder voorkomende administratieve en ondersteunende taken uit, die passen binnen het functieprofiel, zoals bijvoorbeeld het coördineren van cateringaanvragen.

Wat verwachten wij van je:

 • Je beschikt tenminste over een MBO/HBO-diploma en hebt affiniteit met een academische omgeving;
 • Je hebt ruime ervaring in een administratieve en ondersteunende functie;
 • Je weet uitstekend de weg binnen Microsoft Office;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift;
 • Je bent nauwkeurig, kunt goed plannen en weet het overzicht te bewaren over je werkzaamheden;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en kunt discreet omgaan met privacygevoelige informatie;
 • Je bent collegiaal en flexibel en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.

In ruil daarvoor bieden wij:
Een aanstelling bij de KNAW. Het is in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Het salaris bedraagt afhankelijk van relevante werkervaring minimaal € 2.329,- en maximaal € 3.144,- bruto per maand (schaal 7 CAO-Nederlandse Universiteiten) bij een 38-urige werkweek.

De KNAW biedt verder aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8,3 % eindejaarsuitkering, 8% vakantie-uitkering, een goede pensioenregeling, 6 weken vakantie op jaarbasis en de mogelijkheid om verlofdagen te kopen/verkopen.

Waarom werken bij het KNAW Humanities Cluster?
Het KNAW Humanities Cluster (HuC) is een samenwerkingsverband van drie instituten van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) waarin geesteswetenschappelijk onderzoek (geschiedenis, etnologie, letterkunde, taalkunde) wordt verricht met toepassing van geavanceerde methoden, waarbij informatica een belangrijke rol speelt. Het bedrijfsbureau van het KNAW Humanities Cluster ondersteunt deze drie instituten, alsmede het Netherlands Institute for Advanced Study en het Nederlands Instituut voor Oorlogsdocumentatie in hun bedrijfsvoering.

Reactie
Je kunt je sollicitatie (brief met CV) voor 12 juli 2021 sturen aan sollicitaties@bb.huc.knaw.nl, t.a.v. Pamela Langerak (P&O Adviseur), bij het onderwerp vermelden “Management Assistent”. Informatie is verkrijgbaar bij Sabine Rummens (directeur Bedrijfsvoering), e-mail sabine.rummens@bb.huc.knaw.nl.

De eerste gespreksronde vindt plaats op dinsdagmiddag 17 augustus a.s. en de tweede gespreksronde vindt plaats op donderdagochtend 19 augustus a.s

Wij streven naar een diverse en inclusieve werkomgeving voor het gehele personeelsbestand (ongeacht leeftijd, geslacht, seksualiteit, huidskleur, religie, culturele achtergrond). Om een gebalanceerde samenstelling van ons personeelsbestand verder te vergroten, wordt met deze aspecten rekening gehouden bij de selectie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Download vacancy