Senior financieel administrateur (m/v)

Senior financieel administrateur (m/v)

In verband met naderend pensioen van enkele medewerkers zijn wij voor de financiële afdeling van het bedrijfsbureau KNAW Humanities Cluster op zoek naar een

Senior financieel administrateur (m/v)
(30,4-38 uur per week, tenminste 0,8 fte)

Je bent een enthousiaste, communicatieve en gedreven zelfstandige administrateur met een servicegerichte, accurate en collegiale houding. Het is van belang dat je flexibel bent en je thuis voelt in een complexe veranderende organisatie en in staat bent om zowel zelfstandig als in teamverband je werk te organiseren. Je gaat deel uitmaken van een team van zeven ervaren medewerkers, die sinds september 2016 gezamenlijk de administratie van en rapportage aan de wetenschappelijke instituten verzorgt in het centrum van Amsterdam. Er is weliswaar een taakverdeling, maar onderlinge vervanging is van groot belang om continuïteit van de werkzaamheden te waarborgen. Wij bieden jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak.

Functie-informatie:

Het hoofdbestanddeel van je werkzaamheden bestaat uit het voeren van een juiste, tijdige en volledige boekhouding voor het NIAS, te weten;

  • Zorgdragen voor tijdige maand- en kwartaalsluiting;
  • Zelfstandig voorbereiden en opstellen van maand en kwartaalrapportages;
  • Voorbereiden ondersteunen bij totstandkoming van (meerjaren-)begrotingen;
  • Beheer van tussenrekeningen;
  • Crediteuren- en debiteurenadministratie;
  • Verwerken van bankafschriften en kas;
  • Verwerken van vaste activa;
  • Zorgdragen voor administratieve zaken rondom fellows, waaronder tijdige uitvoering van de fellowship agreement;
  • Eerste aanspreekpunt bij vragen uit de organisatie;
  • Meedraaien en oppakken van interne verbeterprojecten.

Daarnaast bied je ondersteuning in bovenstaande werkzaamheden voor het Humanities Cluster.

Functie-eisen:

Je beschikt over een HBO-denkniveau en hebt SPD HBO-bedrijfskunde of een vergelijkbare opleiding afgerond. Een proactieve, accurate en ordelijke manier van werken is voor deze functie een vereiste; je moet snel kunnen schakelen tussen diverse administraties. Het goed kunnen plannen en organiseren van je eigen werk én weten wanneer je moet afstemmen met collega’s is onmisbaar. Je communiceert gemakkelijk in het Nederlands en Engels. Door enkele jaren aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie weet je goed om te gaan met tijdsdruk en rapportageverplichtingen. Kennis en ervaring met Oracle EBS is een pre, een goede beheersing van Excel is vereist.

Salaris en aanstelling:

De aanstelling bij de KNAW is voor de duur van één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris bedraagt afhankelijk van relevante werkervaring minimaal € 2.920,- en maximaal € 4.012,- (schaal 9 CAO-Nederlandse Universiteiten) bij een 38-urige werkweek. De KNAW biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reactie:

Je kunt je sollicitatie (brief met CV) tot 3 mei 2021 uitsluitend per e-mail sturen aan sollicitaties@bb.huc.knaw.nl, t.a.v. Busra Saglam, bij het onderwerp vermelden “Financieel administrateur’’. Informatie is verkrijgbaar bij Maarten Pompe (Afdelingshoofd Financiën), e-mail: maarten.pompe@bb.huc.knaw.nl of via telefoonnummer 06-46317016. Meer informatie over het HuC kun je vinden op https://huc.knaw.nl/.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 10 mei 2021.

Wij streven naar een diverse en inclusieve werkomgeving voor het gehele personeelsbestand (ongeacht leeftijd, geslacht, seksualiteit, huidskleur, religie, culturele achtergrond). Om een gebalanceerde samenstelling van ons personeelsbestand verder te vergroten, wordt met deze aspecten rekening gehouden bij de selectie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Download vacancy